2022-08-22 47 瀏覽
任食游水蝦🦐有朋友提議去觀塘工業區附近嘅流水蝦餐廳聚餐,雖然我哋二個人都並不大食,但都係點了個人氣海鮮餐放題嚟食,個放題餐嘅食物選擇非常之多😋餐廳送了個海鮮拼盤比我們先,有日本元貝、鮑魚及蟮片,還有一些白沙蜆🌊另外又有一盤不同部位的牛拼盤,有安格斯牛肉粒及牛脊肉等,用嚟燒烤而言,非常滋味而且有風味,啲肉貿非常肥美嫩滑🐂又有本地生蠔、新鮮大頭蝦、沙白、花甲及蜆,還有豬扒、金沙骨,牛排仔等任飲任食,時蔬丸子任食,又有甜品🦪🥬🍨啲蜆在烤爐上看著它的殻打開,新鮮而有趣味。而且店員不停加添食物,佢嘅份量都好充足🤩最特別係大頭蝦龍蝦係自已旁邊嘅魚池自取的,這個好好玩,可以挑戰自己眼光去選大隻啲嘅大頭蝦,食客又可以互相互動,好有趣味🤪整體來講,啲海鮮真係好新鮮,根本就原存吾使加調味料,都可以食到海鮮的鮮味,始終係生生猛猛在魚池捉上嚟,一定新鮮甜美,值得大讃🥳而且侍應嘅服務非常好,態度親切有禮,令人食得好舒服,食物嘅質素及份量都好好👏餐廳安排我哋坐喺魚池旁,坐位不算擠逼,設施好完善貼心,與鄰枱距離都有空間,並不嘈雜,我地可以閑適傾計,四圍環境也很舒服,這餐食得好開心😃下次再來一定要留啲時間去行下APM
任食游水蝦🦐

下次再來一定要留啲時間去行下APM商場,咁真係開餐和購物都好開心👍🛍