2022-11-06
📍 📍 📍 MIZU(佐敦)佐敦德興街3號地下佐敦地鐵站一出行幾分鐘就到,方便就腳,店舖寬敞舒服,食物美味精美,慢活享受嘅好地方👉西班牙吉拿棒配希臘乳酪 💰$88😋😋😋😋.5/5呢個鬼佬油炸鬼鬆脆得嚟又唔油膩,外層沾滿玉桂粉同糖粒,好香嘅玉桂味又唔覺得甜,配上店舖自家調配乳酪(由希臘乳酪加入泡沫,面層再添上少許青檸皮特配而成),兩樣嘢各自食又得,一齊食更加絕配,食唔停口💕👉雜果窩夫配雪糕 💰$98😋😋😋😋.5/5餐牌還未有的,店員安排我試呢個新菜式窩夫即叫即整,熱辣辣,蛋味濃郁,鬆軟可口,配上粒粒新鮮水果(有火龍果、奇異果同士多啤梨)再加上香濃雲呢拿味雪糕,有種冰火感覺,另上熱呼呼朱古力醬,自由加配,值得一試!!因為食tea set所以咖啡到7折🤭🤭🤭👉Combo咖啡組合(Espresso + Piccolo) $68😋😋😋😋.5/5一次過可以試兩種口味既咖啡🫶🏾Flat White $45😋😋😋😋.5/5拉花靚,夠香滑咖啡味又香濃😆😆回頭: yesYesyes!!!位置好方便就腳!而且空間感十足,想坐室外又得,餐廳勁多卡位超好坐。而且呀。店員勁Nice,價錢又合理😆😆,見到佢啲主食都
佐敦德興街3號地下
👉西班牙吉拿棒配希臘乳酪
💰$88
👉雜果窩夫配雪糕
💰$98
😋😋😋😋.5/5
餐牌還未有的,店員安排我試呢個新菜式
因為食tea set所以咖啡到7折🤭🤭🤭
一次過可以試兩種口味既咖啡🫶🏾
Flat White
😋😋😋😋.5/5
拉花靚,夠香滑咖啡味又香濃😆😆
回頭: yesYesyes!!!位置好方便就腳!而且空間感十足,想坐室外又得,餐廳勁多卡位超好坐。而且呀。店員勁Nice,價錢又合理😆😆,見到佢啲主食都好吸引,下次想食埋😍😍
#kermit食在佐敦
#kermitpetfriedly