💖 #天后 #炮台山 #Jubeelee又嚟到炮台山,今日一個人揾嘢食,嚟到咗呢間「Jubeelee Bar and Restaurant」😋 呢度裝修好靚,食物都好大份,而且價錢超級抵,早餐價錢只係廿幾蚊!老細話佢想回饋返社會,希望大家都可以用一個茶餐廳嘅價錢食到好嘢,超好🥹🫶🏻🐷 煎焗豬鞍架 ($108,連意粉)本身上咗一個煎pan嘅豬鞍、蒜頭、蕃茄、西蘭花蘿蔔,我已經覺得好大份,以為已經係全部嘢😳 點知老細問我個意粉底想要咩意粉,仲有蕃茄、香草、蘑菇意粉揀😱 豬鞍架超級大份又軟腍,配埋老細自家調製嘅蜜糖芥末青蘋果醬,甜甜哋又夠fresh,好食😋! 仲可以選擇配蒜頭,呢個蒜頭都煎得好香🤤 仲有配菜嘅份量都好多,唔怕出街冇菜食!我揀咗個蘑菇意粉,個意粉底都超級有誠意!勁大份之餘又好多蘑菇😋 個意粉仲係老細喺意大利揾返嚟嘅,好煙韌㗎😚🥠 墨西哥脆皮 ($68)我仲食咗個墨西哥脆皮,份量都好多,每塊都大大塊又脆🥰 個醬汁都係老細親自調配嘅,甜、酸、辣都有少少,惹味又開胃😋☕️ MochaMocha嘅咖啡都係老細喺意大利揾返嚟再親自磨豆嘅,超有誠意!除咗個咖啡係朱古力咖啡,mocha面仲有啲
💖 #天后 #炮台山 #Jubeelee

煎焗豬鞍架蘑菇意粉底
煎焗豬鞍架

🐷 煎焗豬鞍架 ($108,連意粉)

墨西哥脆皮

🥠 墨西哥脆皮 ($68)
Mocha

☕️ Mocha
Mocha嘅咖啡都係老細喺意大利揾返嚟再親自磨豆嘅,超有誠意!除咗個咖啡係朱古力咖啡,mocha面仲有啲朱古力粉㗎😍
2023-02-25
午餐