2021-03-21 69 瀏覽
行過厚福街見到呢間壽司小店🍣見到都幾抵食🤩小編同朋友各自揀左唔同嘅壽司😋套餐仲包左麵豉湯同沙律🥰自選壽司($168 十件)壽司有好多款選擇,除咗啲大路嘅壽司之外,仲有啲比較少見嘅🤤我哋樣樣都試咗啲😚就等小編講下比較值得試嘅啦!三文魚腩/火炙三文魚腩壽司一入口就充滿油香🤤超級肥美😍帶子/火炙帶子壽司帶子食落鮮甜好重,用火槍燒過之後香味更加勁,令人食慾大增😋火炙左口魚壽司火炙左口魚一直都係小編最愛嘅壽司之一😋油脂充滿口腔,仲入口即融🤤深海池魚壽司口感紮實,雖然油香好重但不至於膩👍🏽魴鮄壽司呢款壽司小編都係第一次試🤣色澤帶點粉嫩,肉質爽口,入口清甜👍🏽火炙金線鯛壽司呢款魚最特別嘅就係佢嘅皮有紅黃色嘅紋,火炙過後肉質紮實而且入口味道更香😋甜蝦壽司味道好鮮甜🥰極力推薦‼️-翔壽司 (尖沙咀)📍尖沙咀厚福街5-6號多富閣地下4號舖抵食指數:😚😚😚😚😚😚😚/10舔舔脷指數:😚😚😚😚😚😚😚😚/10

自選壽司($168 十件)

三文魚腩/火炙三文魚腩壽司
一入口就充滿油香🤤超級肥美😍

帶子/火炙帶子壽司
帶子食落鮮甜好重,用火槍燒過之後香味更加勁,令人食慾大增😋

火炙左口魚壽司

深海池魚壽司
口感紮實,雖然油香好重但不至於膩👍🏽

魴鮄壽司

火炙金線鯛壽司

甜蝦壽司
味道好鮮甜🥰極力推薦‼️
壽司 (尖沙咀)
📍尖沙咀厚福街5-6號多富閣地下4號舖

抵食指數:😚😚😚😚😚😚😚/10