2022-03-15
香港地好多人都鍾意食日式放題,我呀?都鍾意嘅。。因為我鍾意食壽司吖嘛😆。尼排我同d朋友就鍾意食尼間,點解呢?睇下你就知架喇。 魚生必定唔小得啦!大大盤有哂唔同款,真係大人細路都會“嘩”咁叫出黎,無論係三文魚、赤蝦、帶子定赤貝都鮮味十足。如果生蠔果排新鮮,都一樣有得食。到我最愛嘅壽司喇😍,火焰和牛壽司同黑松露帶子壽司都係我嘅至愛,和牛壽司充滿好香嘅牛肉味,配埋獨特調味醬汁,真係食到停唔到口。 而黑松露果種香味加埋帶子嘅鮮味真係無得輸😋。鍾意食海膽嘅朋友一定要試尼個用青瓜包住嘅海膽,青瓜嘅清新將海膽嘅鮮味提升到頂點,就連我經常去日本嘅朋友都大讚正呀👍👍。2百零蚊就有咁嘅質素,真係唔經常去都對自己唔住😂。@旺角foodcorps格言: 唔怕周圍食,只係怕你唔好食,哈哈~~~ 自問你嘅出品有100分? 歡迎搵我哋嘅金舌頭切磋切磋。😏wearefoodcorps@gmail.com#識飲識食 #金舌頭 #四圍搵食 #高質低食日式放題 #飲食blogger
尼排我同d朋友就鍾意食尼間,點解呢?睇下你就知架喇。
如果生蠔果排新鮮,都一樣有得食。
2百零蚊就有咁嘅質素,真係唔經常去都對自己唔住😂。
@旺角
foodcorps格言:
唔怕周圍食,只係怕你唔好食,哈哈~~~
自問你嘅出品有100分? 歡迎搵我哋嘅金舌頭切磋切磋。😏
wearefoodcorps@gmail.com