𝔻𝕒𝕚𝕝𝕪 𝟙𝟛位於荃灣工廈,由愉景新城行過去大概10-15分鐘左右,去呢間食既原因係上網見到有好多好評👍🏻,仲有俾佢個𝕡𝕣𝕠𝕞𝕠𝕥𝕚𝕠𝕟 吸引左,加$1任食😋😋等我試上去先。𝔸𝕡𝕡𝕖𝕥𝕚𝕫𝕖𝕣 & 𝕊𝕟𝕒𝕔𝕜▪️香草蜜糖無激素雞翼 $58叫左個雞翼小食,雞翼香脆,裡面嫩滑,連帶埋佢外面塗上一層蜜糖,超惹味。ℙ𝕒𝕤𝕥𝕒 & ℝ𝕚𝕤𝕠𝕥𝕥𝕠▪️蒜香辣椒🌶️蜆肉意大利粉配軟殼蟹 $138呢個主食係呢到既皇牌,差唔多枱枱都叫呢個食丫。佢幾特別用左個石頭鍋去上,所以成個意粉🍝夠哂熱,吾怕凍哂。食落去蒜味好重,又勁多蜆肉,仲有個軟殼蟹炸得夠哂香脆,呢個真心超like!必點!▪️雙重肉腸雙重芝士長通粉 $108呢個長通粉係用韓式煮泡麵個金色煲去上既,覺得都幾新穎用咁特別既器皿,吾通咁樣食會熱啲?😎個味道真係勁𝕔𝕙𝕖𝕖𝕤𝕖...芝士溶哂,沾滿落每一條長通粉,真係非常「芝」味!𝔽𝕣𝕖𝕤𝕙 𝕗𝕣𝕦𝕚𝕥 𝕀𝕔𝕖𝕕 𝕋𝕖𝕒▪️百香果蘋果茶呢杯水果茶好清新,好有茶香。裡面仲有果肉同埋椰果,非常有口感,又夠哂大杯,不錯不錯👍🏻𝔻𝕖𝕤𝕤𝕖𝕣𝕥▪️榛子朱古力蛋糕🍰最後當然吾少得甜品🍮啦。本身想叫𝕋𝕚𝕣𝕒𝕞𝕚𝕤𝕦,但店員話已沽清
𝔻𝕒𝕚𝕝𝕪 𝟙𝟛

𝔽𝕣𝕖𝕤𝕙 𝕗𝕣𝕦𝕚𝕥 𝕀𝕔𝕖𝕕 𝕋𝕖𝕒
▪️百香果蘋果茶

𝔻𝕖𝕤𝕤𝕖𝕣𝕥
▪️榛子朱古力蛋糕🍰
最後當然吾少得甜品🍮啦。本身想叫𝕋𝕚𝕣𝕒𝕞𝕚𝕤𝕦,但店員話已沽清了,咁唯有下次再試了。店員推介了榛子朱古力蛋糕,蛋糕🍰甜味適中,有濃濃既榛子🌰味,海綿底又做得相當軟熟,值得一讚!

📣是日𝕡𝕣𝕠𝕞𝕠𝕥𝕚𝕠𝕟:
-𝕠𝕣𝕕𝕖𝕣 𝕤𝕖𝕥 𝕕𝕚𝕟𝕟𝕖𝕣 +$1 / 𝕠𝕣𝕕𝕖𝕣 任何食物 +$13 可以任食雪糕🍦,當中有好多吾同味道選擇,好似𝕔𝕙𝕠𝕔𝕠𝕝𝕒𝕥𝕖 𝕘𝕣𝕖𝕖𝕟 𝕥𝕖𝕒, 𝕒𝕡𝕡𝕝𝕖,𝕍𝕒𝕟𝕚𝕝𝕝𝕒 等等,非常抵食👍🏻

📍地址:荃灣柴灣角街38-40號銓通工業大廈13樓A室