2018-12-14 2776 瀏覽
又到週末食好東西的時候今次鎖定了野川拉麵——鮮鍋道揚~冇諗過一個價錢可次任食放題又可以打邊爐而且唔會將貨就貨,食物品質算有保證,絕對可以滿足到大家需要~~位於馬田路的商場內,位置十分易搵一入去見到好多色彩繽紛的裝飾及擺設,感覺好似去左嘉年華咁~~除了可以打邊爐,仲可以點刺身,壽司,天婦羅及其它熟食等等~~仲有自助沙律吧及甜品沙律吧,會唔會太豐富⋯⋯絕對會未食先興奮!先黎刺身,我地叫左好幾款~壽司即叫即製,放題黎講賣相算精緻~ 味道了也不俗哦!食完刺身及壽司等生的嘢食,就準備開火打邊爐,而且仲點左肥牛,海蝦及大蜆等等,大胃王要啟動任食模式,絕對夠曬滿足!另外,當然要額外追加人氣推薦的黃金芝士燒蠔及蒜蓉燒蠔,燒得香口惹味!必點!仲有熟食的白汁煮蜆,蜆肉冇沙,夠肥美仲好入味! 點左幾款熟食都算不錯!以一個二百幾價錢可以由頭食到尾,食物質素算中上,員工服務效率極高,出餐速度快而且冇漏單,放題黎講CP值極高!大胃王可以黎挑戰下!!
又到週末食好東西的時候
今次鎖定了野川拉麵——鮮鍋道揚~
冇諗過一個價錢可次任食放題又可以打邊爐

位於馬田路的商場內,位置十分易搵

除了可以打邊爐,仲可以點刺身壽司,天婦羅及其它熟食等等~~

先黎刺身,我地叫左好幾款~

壽司即叫即製,放題黎講賣相算精緻~
味道了也不俗哦!

食完刺身壽司等生的嘢食,就準備開火打邊爐,而且仲點左肥牛,海蝦及大蜆等等,大胃王要啟動任食模式,絕對夠曬滿足!

仲有熟食的白汁煮蜆,蜆肉冇沙,夠肥美仲好入味!

點左幾款熟食都算不錯!

2018-12-14