2022-01-08 543 瀏覽
嚟依度食日式放題、已經係第二次、上次系食晚餐、今次改試食lunch、時間可以由十二點食到三點足足三粒鐘、超抵👍可能疫情嘅關係熟食大部分都沒有擺放、只有薯條同埋葡撻😪袛有一款湯係麵豉湯、由於自己不喜歡、所以沒有試到、我哋三個人去當然立即order魚生、生蝦、帶子、鮑魚片啦!熟食就order咗一口牛芝麻雞翼炒雜菜、龍蝦迷你手卷、最好味燴花膠、天婦羅蝦、蕃薯、炸鮮奶/芋圓、可惜沒有羊架!最大的驚喜當服務員拎魚生上枱時竟然係一個魚生船、而魚生船超級壯觀、好新鮮好好食yummy yummy😋😋😋千祈唔好漏咗啲炸物、真係好好食、尤其是個芝麻雞翼👍食埋個movenpick雪糕真係完美的句號🤤
2022-01-07