2016-09-02 624 瀏覽
遇著大滿喜第二位半價,鍾意食放題的朋友嚷著要食,早段時間每人約$170,真的好抵食呀雖然好平,但食物質素好,每樣都唔錯,2小時過得太快,唔多夠喉😅刺身類好新鮮,三文魚肥美,啖啖肉咁、北寄貝好味,爽口、赤蝦好大隻,肉質鮮嫩、油甘魚充滿油脂,正呀!試咗少量壽司,細細件,對於飯桶嘅我叫做有少少米氣落肚,三文魚系列壽司好得,滿足了平時成日想食壽司的感覺。平時食放題好少見到街頭小食,這裡竟然有辣汁花螺,個辣汁真辣,辣中帶香,花螺入味好好食,蘿蔔亦然,浸在辣汁中,淋身兼入味薯粉,好煙煙un un,爽爽地咁,不錯牛油炒雜菇,香噴噴牛油味,加上雜菇,又係食唔停口。羊架煮得剛好,唔會太老而咬唔開,好香羊味,但不腥的個人嚟講好鍾意食甜品部分,tiramisu杯最正,同甜品店食嘅無異👍🏻芝士蛋糕都好食,勝在細細件,食3、4件都唔會漏巨型飲品櫃,太多選擇,連維他奶都有👏🏻👏🏻常見嘅茶類、果汁類都不缺少,只怪肚子太細,乜都想食、想飲😍😍

薯粉,好煙煙un un,爽爽地咁,不錯
牛油炒雜菇,香噴噴牛油味,加上雜菇
,又係食唔停口。
羊架煮得剛好,唔會太老而咬唔開,好香羊味,但不腥的
個人嚟講好鍾意食