2022-12-12 70 瀏覽
牛大人聽就聽得多啦🤣但就一直都冇去試過😂今次同朋友係尖沙咀附近打邊爐,終於有機會俾我試到佢啦!澳洲極上和牛套餐($328/位)難得去食,就梗係要食最好㗎啦🤭今次我哋就揀左澳洲極上和牛呢個套餐黎試😜有得任食和牛同唔同嘅小食,真心好抵😘同埋呢個level嘅set仲每人送兩粒澳洲M9和牛牛丸🤤佢嘅牛丸真係好夠彈牙,牛味真係好濃,超級正至於肉類同小食佢真心有好多野揀😍淨係肉就已經有成十幾款可以俾你選擇😘其中左安格斯牛小排、澳洲和牛M5牛肩卷同安格斯特選牛板腱就係我最推薦嘅🤭牛小排就油脂較多,食落嫩得黎又夠香🤤牛肩卷同牛板腱油脂分布平均,食落雖然冇咁嫩但牛味都好濃,超級正!佢漿類嘅選擇就真係一啲都唔少,我就試左佢嘅干貝鮮魚漿、蟹籽墨汁漿、澎湖花枝漿同黑松露海鮮漿😌佢哋款款都好食,食落幾夠鮮味又幾夠彈牙,啱晒打邊爐😘而佢其他嘅火鍋配料真心有好多揀,既可以落單又可以出去自己拎,真係好豐富👍🏻我哋就叫左鴨血、沙白、炸魚皮、老油條、台式蝦餃等,同拎左各式嘅菜類同丸類,真係淨係食配料,都可以好滿足至於小食,我哋就揀咗佢哋嘅鹽酥雞、糖醋甜不辣、梅甘酥脆薯同真豬小香腸,佢樣樣都好好食,尤其係甜不辣同脆薯,真心

澳洲極上和牛套餐($328/位)

至於小食,我哋就揀咗佢哋嘅鹽酥雞、糖醋甜不辣、梅甘酥脆薯同真豬小香腸,佢樣樣都好好食,尤其係甜不辣同脆薯,真心推薦大家去試🤭另外,佢哋都有唔少嘢飲可以揀🤭最多推薦大家去試冷泡茶,佢哋茶味都好濃郁,飲落解膩消滯😍最後食埋個Häagen-Dazs同movenpick,真心滿足又好飽