2021-07-19
二人吃套餐Price:$198📌小妹揀咗王子麵,麵質同車仔麵嘅幼麵有啲相似,但王子麵食落去更加爽口😍雖然唔可以自選配料,但配料都有成7種🤓碗麵堆到超高,份量都幾多👍🏻蹄䠙同豬耳朵好有口感同爽口😉仲有食台灣菜必叫嘅甜不辣,好煙韌同帶有啲甜味☺️仲有花枝丸,百頁豆腐,高麗菜同杏鮑菇😝記住食之前要撈一撈,令啲麵同配料可以平均索到啲汁🤪個滷味汁唔辣㗎!人氣漿爆蔥抓蛋餅 - 花生醬火腿📌蛋餅皮煎得好脆,有啲酥皮嘅感覺,呢個真係好欣賞😋一咬落去首先食到好濃郁嘅花生醬味,之後就湧出火腿嘅鹹味😂個感覺幾新奇,係鹹甜都有嘅蛋餅,食到最後都覺得幾夾😙燈籠古早滷肉飯(小)📌肥瘦嘅滷肉真係好吸引,但又唔會好肥膩😍😍飯充滿住滷肉嘅油香同滷肉汁,真係好惹味😊份量又啱啱好,恰到好處😚😚蜂蜜荔枝紅茶📌荔枝同紅茶味都好重🍹不過蜂蜜味就唔係好感受到🍯夏天飲水果茶真係幾清涼易入口😋甜絲絲藍蝴蝶水蜜桃Price:跟餐加$14📌好夢幻嘅野飲🥳本身係漸變嘅藍色同黃色嘅糖漿喺底😛溝完之後就咗好夢幻嘅紫色,味道偏甜,水蜜桃味好重😄鍾意飲甜嘅可以試吓😎
Price:$198
人氣漿爆蔥抓蛋餅 - 花生醬火腿
燈籠古早滷肉飯(小)
蜂蜜荔枝紅茶
甜絲絲藍蝴蝶水蜜桃