2019-10-02 1941 瀏覽
難得約到一班姊妹齊人,就梗係食好啲,就揀咗間喺尖沙咀嘅lunch放題。價錢一啲都唔貴,都幾抵食,仲可以加多30蚊可以任食牛,正🤤因為大家都細食就無加錢任食牛🙈見間餐廳格局雖細,但五臟俱全。可選擇種類唔算多,但以咁平價錢就可以任食,食到捧住個肚走,都物超所值😆好過去啲連鎖快餐店叫個火鍋都食唔飽,但價錢一樣🤭所以想食飽啲就唔好錯過咁好抵食嘅放題😆我地叫咗兩個湯底,一個係壽喜燒,另一個係人參雞湯,其實種好幾款湯底揀,選擇都俾出面多啲👍🏻壽喜燒個湯底無得輸,推薦大家揀,唔會太鹹或過甜,用黎打邊爐,根本唔需要拎其他醬料加味,就咁直接食已經覺得正好夠味🤤😋人參雞湯都OK,好足料,真係有好多人參係湯底,啖啖都食到人參味,以咁平價錢就食到,咩都抵😋另外仲有幾款熟食可供選擇,仲有好多唔同種類嘅天婦羅,有紫薯,冬菇,薯仔等等,連芝麻八抓魚中華沙律都有,正😍。火鍋料基本丸同腸仔,響鈴,餃子,餛飩,仲有蟹棒,好好味,一定唔好錯過。如果有埋多啲菜選擇就更好啦,因為本人都好喜歡食菜😂飲品方面都有健康嘅選擇有兩款唔同味嘅蔬果汁,仲有其他汽水飲品。雪糕有我好耐都無食嘅大腳板,仲有杯裝雪糕。行開尖沙咀不妨試試,又平又抵

飲品方面都有健康嘅選擇有兩款唔同味嘅蔬果汁,仲有其他汽水飲品。雪糕有我好耐都無食嘅大腳板,仲有杯裝雪糕。行開尖沙咀不妨試試,又平又抵食嘅放題😋