2018-08-29 1849 瀏覽
今日去左一個新吧嘗試,其實只是睇戲前搵個地方hea下,不過有超出預期既驚喜。一直都好中意飲cocktail , 就特登search 下Cyberport 有咩pure bar可以chill 下。來到PSI, wow ,個環境冇得頂,滿分,有海景,d decoration 好fashionable ,坐得勁舒適,仲巧遇個舊同事😂點左杯strawberry Cocktail , 佢知我五飲得,仲tailor made 小d酒精比我,好fruity , 甜甜地,易入口,有小小沙冰,岩酒量欠佳既我,原來5-8有happy hour , buy one get one free 😍😍仲有小食任食,好多選擇😆😆😆only $120 crazy 😍