2007-02-10 1 瀏覽
以我少出街食飯既人黎講,呢度既自助餐我單係2006 年就食左5 次,可想而之有幾吸引!!呢度可以食好耐,由六點幾食到九點幾,食左好多round! 難得既係佢隔一陣就有新菜式出場,唔怕好快就試過曬所有野!! 而且場地唔大,唔會話好嘈.以$13x 蚊既價錢,竟然好多野都有得食,有魚生,好多款壽司,生蠔,青口,好多選擇既salad bar,重有好少自助餐會食到既凍瀨尿蝦! 熱菜式亦多鑼鑼. 有蒸魚,炒蜆,炒蟹,雞...總之一晚轉好多次款!有幾樣野係令我回味無窮既. 首先,佢個三文魚忌廉湯勁好飲,啖啖三文魚肉,絕無偷工減料;其次,佢有一款凍食係將1/4一個芒果(連皮),中間挖一個孔stuff左d 吞拿魚肉落去,上面再鋪番芒果肉,我唔知重有無呢個甜品;第三,佢有個專人燒烤區,定時定候會燒瀨尿蝦,羊扒,牛扒等等,但要排隊,但燒得好好味!!佢既甜品唔算突出,無大酒店般整d好靚既甜品,只得糯米磁,涼粉,雪糕,等等比較簡單既甜品.但佢有專人整pancake,個size好大,任意加水果同醬汁,飯後食通常都要同人share個pancake. 雖然佢甜品唔突出,但係salad bar, 生食,熱食等等其他方面

佢既甜品唔算突出,無大酒店般整d好靚既甜品,只得糯米磁,涼粉,雪糕,等等比較簡單既甜品.但佢有專人整pancake,個size好大,任意加水果同醬汁,飯後食通常都要同人share個pancake. 雖然佢甜品唔突出,但係salad bar, 生食,熱食等等其他方面絕對滿分!!

值得一提係最好早幾日book 位,因為真係勁旺場!!