2022-10-18
▫️呢間法國甜品咖啡店相信好多人都識🇫🇷 每次經過我都係嗌佢做”大蘿柚”🤭 正確讀法大家都係search返youtube啦😝▫️以前飲過呢間既熱朱古力🍫 覺得驚為天人咁好飲😍 所以今次專程黎試下咖啡🥰🍽 2 Pieces of Scones set $113▫️原味同提子味scone各一件☝🏻 口感綿密,有少少似muffin,但無外脆內軟既感覺係有少少失望🫠 clotted cream感覺輕盈,果醬甜酸度都岩岩好🥸▫️set可以配任何一款咖啡☕️ 由於之前飲既朱古力實在太出色,所以特登揀左Mocha黎試下🥰▫️Mocha朱古力味好rich☺️ 但又唔會搶晒咖啡既味道,比例岩岩好😋 飲到最底就會見到啲朱古力漿🍫 證明真係好濃郁🤩☕️ Americano $50▫️咖啡味香濃,唔會有酸味☺️ 好飲💕▫️餐廳接受海港城$150-50 coupon✨ 即刻感覺抵飲左🤪
🍽 2 Pieces of Scones set $113
☕️ Americano $50
▫️咖啡味香濃,唔會有酸味☺️ 好飲💕