2022-01-13 231 瀏覽
Nuttea為台灣引入首間純素堅果奶茶品牌 因為我住九龍灣 又想飲手搖飲品 但係又怕肥 友人提到呢間茶飲店好健康 所以即刻買黎試吓!🌰結合五種堅果: 腰果、核桃、杏仁、榛果、夏威夷果仁低溫萃取而成🥤堅果奶會散發濃濃堅果香味 口感醇厚🍯天然植物蔗糖 手熬煮糖 沒有任何加工🥛沒有牛奶 沒有奶精 適合有乳糖不耐症人士飲用-伯爵朱古力堅果奶蓋茶- 💰47🌜我見menu比左三粒星 即刻買黎試吓!堅果奶蓋好厚一層 朱古力味好突出🍫 好濃郁 潔身 上面仲鋪左唔少既可可粉 伯爵茶好香好清新 我叫左半糖 整體來講都算甜 香港人應為接受到👍🏻-四季春堅果奶蓋茶- 💰35🌜招牌既一定要試吓 堅果奶蓋鹹中帶點微甜 充滿左堅果香 奶蓋入口好滑 上面有啲果仁粒 比一般奶蓋更香滑紮實🙈茶底都好香🍵

🥤堅果奶會散發濃濃堅果香味 口感醇厚
🍯天然植物蔗糖 手熬煮糖 沒有任何加工