2021-08-06 6 瀏覽
朋友話想去食shake shake海鮮 ,我係第一次食,小龍蝦都係好少食,就去試下。環境舒服,仲有打卡位,d枱擺得疏離,唔會逼,好適合幾個女仔一路食一路傾計。麻辣小龍蝦係跟shakeshake海鮮送♥️餐廳二人同行惠顧主食就送一份麻辣小龍蝦1份‼️小龍蝦個汁好惹味,仲要都大盤,一人食到5-6隻。然後重點戲shake shake 海鮮嚟喇!個汁係餐廳獨創的馬來西亞特色辣汁!超正!waiter哥哥喺我地面前shake再倒出嚟,打開果下香氣撲鼻,牛油味好出,淨係聞都知個汁好香濃。識揀一定先揀粟米,牛油同粟米最夾,真係好甜好香😋海鮮睇落唔大袋但都好夠4個人食,鮑魚一人一隻,仲有青口、蝦等,全部都好新鮮,同埋鮑魚驚喜地洗得好乾淨,食得安心。見到腸仔果下個頭有啲問號,但咬落爆汁又有芝士味就覺得好好食🤣另外仲叫左豬手,唔食豬嘅朋友都有食,話冇豬壓味。都幾入味,食落d脂肪都係爽口唔肥膩。黑松露意粉,黑松露味好足,又係牛油落得好重嘅一道菜,所以好香。

小龍蝦個汁好惹味,仲要都大盤,一人食到5-6隻。