2021-05-11 109 瀏覽
想食日本野,見到新張優惠$388一位廚師發辦,好吸引!即叫~~~餐廳有日本日式居酒屋feel, 感覺唔錯。先上嘅係沙律同蒸蛋、蛋又熱又滑!沙律菜新鮮,有三文魚、洋蔥🧅等幾豐富。之後就到刺身😍 一塊一塊薄薄片嘅真鯛,近來當做 ,口感少少爽口,魚身切到透白,有魚鮮味!另外仲有活北寄貝!呢個真係好正,超爽口仲好甜!再嚟就係人人必愛嘅海膽杯,有我鍾意嘅三文魚籽,大大粒又鮮!仲有吞拿魚蓉,一啖一啖,好味!食完刺身就到壽司喇~有5件,件件都有水準!帆立貝、吞拿魚、銀鱈魚、水八爪及赤海蝦!我鍾意帆立貝及赤海蝦夠大又甜,水八爪同出面嘅好似有分別燒物我揀咗燒魚🎣 燒一夜干~ 鍾意日式燒魚,魚夠厚肉,啖啖肉~飲埋個蜆湯同食埋個甜品,超豐富!

餐廳有日本日式居酒屋feel, 感覺唔錯。

另外仲有活北寄貝!呢個真係好正,超爽口仲好甜!

飲埋個蜆湯同食埋個甜品,超豐富!