2022-06-10 133 瀏覽
荔枝角D2 place 食驗室✨CP值超高🤩$48丼飯、飯捲、捲餅、夾餅、串燒.HK 招牌番茄焗豬扒 捲餅 $45超推薦呢個捲餅🥹❤️豬扒分量多 而且唔會乾鞋 嫩滑好多肉汁🤩仲有好多澎湃嘅拉絲芝士🧀😍捲餅外皮係脆的🥹💕食到麵粉香✨仲有蔬菜補充纖維🥬營養比例豐富好滿足🥰.雲上。牛 $48 溫泉蛋牛肉丼飯 大大碗飯🤩溫泉蛋撈飯真係好正❤️牛肉份量都唔少 肉唔會好肥 飯入面好多牛肉汁 男仔食一碗絕對冇問題😁.幸福親子丼HK$ 48親子丼雞肉 雞蛋好嫩滑 雞肉都多🐔但對我嚟講咸咗啲🥹要配飲品🤓.雲上。豚 $48 溫泉蛋豚肉生薑燒丼 豚肉係五花腩肉 好食但好邪惡😂加埋溫泉蛋食唔會膩😆.Ps. 佢哋只做外賣🥡推薦附近返工朋友去買嚟試吓😍有時唔想食飯嘅 捲餅must try😋😋

荔枝角D2 place 食驗室✨
CP值超高🤩$48丼飯、飯捲、捲餅、夾餅、串燒