2023-05-05 76 瀏覽
終於都交左report!!!!系時候食翻餐好既慶祝下!去左薄扶林數碼港食晚餐。叫咗個5道菜晚餐,全部都好好食好正!💟龍蝦濃汁義大利飯伴炭烤原隻龍蝦 (限量供應),龍蝦肉大塊又厚身。食落去啖啖肉,海水味又勁濃,充滿肉汁,配上醬汁更好味!💟炭烤乾式熟成烏頭,平時食開都系凍食,古五到碳烤系另一番滋味。肉質不但更結實,而且鮮甜味更濃。💟手工柴火蒜蓉包,蒜蓉味道濃郁,個包非常鬆軟。💟乾式熟成薄切油甘魚,魚肉好嫩滑,切得非常薄,一口一片,正!💟XO醬大蜆手工細麵,個醬好夠味,鹹香鮮美,唔錯。💟餐酒都配搭得好,送食物就一流。總括而言,今日既體驗都唔錯。店員都好有禮貌,及時幫我地收拾同埋加水,值得加分。

叫咗個5道菜晚餐,全部都好好食好正!