2022-07-09 1498 瀏覽
📍SENSU 去完SOGO Shopping 行到個人攰攰地 最快捷醒目就梗係上6樓搵食啦 唔通仲走出去同人迫咩 夏天盡量係冷氣間游走, 減低仲暑機會.餐廳門口佈滿花花, 粉藍色佈置, 充滿夢幻色彩.全新餐牌, 食物同以往唔同晒。 .主食 - 原條蒲燒鰻魚旋風蛋包飯 - 鰻魚好大條,燒得唔錯,唔係乾爭爭果種,咬落幾彈牙,旋風蛋當然無得輸,又滑又香,配上日本珍珠米,粒粒都好彈牙,而且有燒鰻魚汁炒過,粒粒沾上醬汁,非常惹味。. 黑松露溫泉蛋卡邦尼扁意粉 - 以為去大餐廳先有人即場刨truffle,原來呢到都有即場刨truffle,份量都唔少,但價錢先係$138,真係好抵食,仲有煙肉同溫泉蛋,口感creamy ..甜品 - 綠茶提拉米蘇 - 呢個瀑布提拉米蘇,我想玩好耐,拉起果下好治癒😂 睇住芝士奶蓋瀑布瀉落嚟,味道唔會好甜。.飲品 - Earl grey milk tea Agar jelly So far so good 兩杯飲品賣相吸引,令人心動,打卡同飲都好正。.原來仲有三間分店 - 荃灣、沙田、銅鑼灣遲啲太古城都有,仲近我,今次有福了😂
餐廳門口佈滿花花, 粉藍色佈置, 充滿夢幻色彩
全新餐牌, 食物同以往唔同晒。
主食 -
原條蒲燒鰻魚旋風蛋包飯 -
. 黑松露溫泉蛋卡邦尼扁意粉 -
甜品 -
綠茶提拉米蘇 -
飲品 -
Earl grey milk tea Agar jelly
原來仲有三間分店 - 荃灣、沙田、銅鑼灣
遲啲太古城都有,仲近我,今次有福了😂
2022-07-09