2022-08-15 93 瀏覽
今日同朋友過咗嚟屯門呢邊食流水蝦放題,已經唔係第一次食!場內嘅佈置幾好,自助區喺中間,有幾款炸物熟食、糖水,飲品任飲,選擇真係勁多 連啤酒都有幾款,仲有清酒梅酒任飲,真係岩晒酒鬼。另外就係海鮮,超多款!最最最最最驚喜係鮑魚有任食🥰🥰😍第一次食流水哈放題係有鮑魚任食,另外我最鍾意食嘅蜆都有幾款,仲有蠔、青口,扇貝同埋幾款魚!另外仲有蔬菜區、丸、同埋肉類,見到都覺得滿足。首先每位都會送龍蝦,白鱔!個白鱔真係超正,燒完出嚟個皮好脆,肉質嫩彈,一串真係唔夠喉!食完唯有開始燒流水蝦同埋食海鮮!流水蝦勁生猛,好新鮮!總括來講所有食物質素都唔錯,可以食到咁多海鮮真係滿足晒了。最後留返少少胃食甜品,雖然甜品唔算得上好高質,但係有一兩款都係特別吸引,例如有朱古力糯米糍同埋brownie,出面雪糕櫃都有兩大個 基本上咩雪糕都有,總會搵到啱食,一啲都唔求其。
今日同朋友過咗嚟屯門呢邊食流水蝦放題,已經唔係第一次食!