2024-03-11
【超多打卡位韓式包車📸$98 任食韓式五花肉及炒小章魚🐙】呢間以韓式機舖做主題嘅餐廳好有feel,一出lift已經好似去咗韓國咁,周圍都係韓文,仲播住輕快韓文歌🇰🇷全間舖都係打卡位,有跳舞機,籃球機仲加入霓虹燈,充滿Y2K嘅感覺❣️好適合一班朋友嚟聚會,打完卡再啤啤佢🍻🍻🍻仲可以挑戰店員小遊戲贏清河Sparkling米酒🍶Terra啤酒 500mL 買2送1😍1️⃣ 超級粒粒芒果米酒沙冰 $138 第一次食到沙冰係加入酒精,開頭仲以為係一杯仲覺得定價有啲高,點知一上枱嚇親,原來超級巨型碗!!🤣絕對係4個人分都有突😆面頭放上芒果果肉,混合咗芒果同綿密嘅冰沙,米酒味都幾易入口,食住炸雞飲一流啊,清涼解渴😌🍧🍧2️⃣ BUTTER X GARLIC 無骨炸雞 $158 炸雞外皮酥脆,炸粉唔厚,炸雞都好幾大嚿,仲要係無骨方便大大啖咁食🤤咬落去仲有肉汁流落黎😹😹香蒜牛油味都好出好香好邪惡😆3️⃣ 芝士鐵板黑松露炸醬拉麵 $98第一次食到炸醬麵係配上黑松露,仲要用鐵板上,幾特別嘅體驗😋好多芝士,撈埋炸醬拉麵一齊食,好正好邪惡🍝😚4️⃣ 限定!無限挑戰烤盤 $98性價比超級高!呢個無限挑戰拼盤有五花肉同埋小章魚,無限
1️⃣ 超級粒粒芒果米酒沙冰 $138
2️⃣ BUTTER X GARLIC 無骨炸雞 $158
3️⃣ 芝士鐵板黑松露炸醬拉麵 $98
4️⃣ 限定!無限挑戰烤盤 $98
性價比超級高!呢個無限挑戰拼盤有五花肉同埋小章魚,無限refill!!🤩第一輪上菜店員仲會幫你起爐同燒,好好服務😚如果平時鐘意食生菜包五花肉嘅朋友仲可以加$10配生菜嫁,可以減低油膩感😎調味係用咗韓式辣醬,食落唔會好辣但好惹味!😋
5️⃣ 炸紫菜粉絲卷 $68:
脆炸嘅紫菜包裹住粉絲,口感輕盈,外酥內軟😝