食盡大角咀之泰國菜 — 泰嘟嘟————————————————————— Lunch Time約左係奧運站番工既朋友黎到呢間泰野餐廳食飯,發現呢間餐廳都幾受歡迎而且個二人餐好抵食🤯二人餐三款餸 $248🔸 泰式小食拼盤(小)呢個泰式拼盤雖然係細份但係份量一啲都唔少😅, 有春捲,蝦餅,炸雞翼同燒雞串,好豐富而且味道唔錯!😋🔸 招牌局黃咖哩麵包軟殼蟹黃咖哩味道係甜而唔辣, 撈埋啲麵包食, 再加埋沾滿醬汁嘅軟殼蟹,我已經飽得很滿足了🤣🔸 鮮蝦炒金邊粉蝦既數量正常,但係金邊粉嘅份量都唔係講笑, 金邊粉炒得幾惹味唔會話過咸😙🔸 椰青水 椰青水又出現了🤣 咁熱既嘅天飲清甜解渴既椰青水冇得輸!🥳💭Overall comment:lunch time出面都keep住有外賣嘅人龍, 相信呢間嘢喺附近都幾出名, 二人餐抵食到爆,不過份量多個人認為係三個人食先食得曬😂😂🍽食物: 6.5/10🌌環境: 7/10👔服務: 7/10🎖CP值: 8/10
食盡大角咀之泰國菜 — 泰嘟嘟
—————————————————————

二人餐三款餸 $248

🔸 泰式小食拼盤(小)

🔸 招牌局黃咖哩麵包軟殼蟹

🔸 鮮蝦炒金邊粉