(非會員)
2008-06-22 37 瀏覽
晚上八點幾先入座...冇咩客....迴轉帶上來來去去只有兩三款壽司比你揀...兩個人分別叫左個晚市刺身定食同壽司定食各一點知半個鐘後淨係上左兩個好難飲好'容'的所謂麵鼓湯同一碗烏冬同個侍應講佢話因為刺身單好多, 所以整唔切當晚冇咩客..居然都等超過半個鐘先上一d根本係唔洗煮o既刺身同壽司最過份係刺身定食上左枱後..發然同個圖好大分別配刺身定食碗飯超細型..細路仔三兩啖都食晒而且個餐牌有蛋絲o係碗飯上面..黎到碗飯冇左蛋絲刺身仲差..明明有四款刺身..比少左一款同個侍應講佢話加番個蛋絲同一款刺身比我最後碗飯係咁二加左d'蛋碎'刺身比左個好臭根本食唔落肚o既'魷魚'比我..最後試左一條好臭後都冇再食呢個野食完個所謂定食套餐根本等於冇食過野湯難飲...食物又耐....服務態度又唔好...份量超小型..好似係比小人國d人食咁...刺身勁唔新鮮三文魚話厚切..我見倒隔離枱食三文魚..完全唔知點解會叫厚切呢間日本餐廳係有史以來食咁多間最最最差的一間
兩個人分別叫左個晚市刺身定食同壽司定食各一
同個侍應
佢話因為刺身單好多, 所以整唔切
當晚冇咩客..居然都等超過半個鐘先上一d根本係唔洗煮o既刺身壽司
最過份係刺身定食上左枱後..發然同個圖好大分別
刺身定食碗飯超細型..細路仔三兩啖都食晒