2020-05-04
今日嚟到呢一間人氣cafe~星期日lunchtime walk-in要等半個鐘左右🙈不過又靚又好味嘅美食係值得等待🙌🏼我同朋友兩個人各至嗌咗一杯嘢飲,另外仲嗌咗一份risotto同薯條share😚先講下嘢飲~我揀咗嘅係士多啤梨鮮奶🍓會配上一隻超可愛嘅連豬🐷而朋友就揀咗抹茶latte🍵配上一隻戴口罩嘅pepe🐸嘢飲唔單止吸引,味道都好好🥰陣陣嘅士多啤梨香味,甜度適中🤓大部分女仔應該都會鐘意🙈至於薯條就係配咗黑松露醬🤩黑松露醬夠香濃,配埋熱辣辣脆卜卜嘅薯條🍟正🥰Risotto我哋係揀咗Porcini mushroom & Grilled Chicken Risotto🍄飯粒無煮到好軟腍,有咬口😛Porcini sauce同芝士完美配合❤️雞肉雖然烤過,但都唔會乾身,調嘅味道都幾好😌