2019-03-26 125 瀏覽
環境唔算吵, 幾靜幾舒服, 地點都好易搵到,入到去周圍都好乾淨枝豆作為前菜嘅枝豆,同樣地配上酸酸嘅柚子汁, 令到豆味香味發揮到淋漓盡致.甘油魚非常厚身的油甘魚, 口感十分滿足, 吃幾啖先吃得哂帶子刺身完全不腥的帶子, 食落口整塊都是鮮甜味, 口感十足,肉質都幾厚下.日本凍蕃茄配柚子汁柚子汁嘅酸加上蕃茄嘅酸甜, 味道充滿整個口腔, 係開胃嘅好幫手, 真係吃完一塊又一塊,差啲想要多一碟魚頭魚味好重, 口感爽脆彈牙, 一片薄切魚頭加埋一片薑, 再加啲酸柚子汁, 又幾好吃喎衰鬼.伊佐木魚質新鮮, 酸酸嘅柚子汁加埋小小嘅碎蔥同埋新鮮整嘅芥末, 令到魚嘅鮮味突顯出來,薄切令到口感更為層次分明. 我諗應該要新鮮芥末先做到咁嘅效果, 同時都有一種喜出望外嘅感覺

枝豆

甘油魚
非常厚身的油甘魚, 口感十分滿足, 吃幾啖先吃得哂

帶子刺身

日本凍蕃茄配柚子汁