2016-12-22 2018 瀏覽
臨近聖誕,要同朋友慶祝生日,好多食市都因聖誕加價同限時交枱,上去團購網剛剛睇到OAK TREE出左一個優惠都好似唔錯未ORDER前打去問過,六點半開場,無限時任坐,我揀的日子是星期六晚去,都是沒有限時間任坐,太好啦,即上團購網ORDER呢個生蠔餐!上到餐廳,真係有結他手係現場彈奏,好有氣氛野食來講都唔錯,生蠔一人有4隻,可加錢轉其他出產地,但我地無轉,生蠔算新鮮,不過可能未能完全沖走開蠔殼的碎片,有少少係到餐湯好creamy輪到沙律都好新鮮,一人一份,我點了蕃茄水牛芝士沙沙律,排得都好靚主菜我點了輕量的三文魚扒,係咸左d, 味道唔錯!朋友叫了牛扒,都係咸左d, 味道都唔錯餐飲杯咖啡唔會好似水咁稀,還有成杯奶仔比你啦!到我最鍾意的甜品心太軟有點失望,蛋糕有d硬Tiramisu反而唔錯New York cheese cake都好好味第一次食團購餐,原來都要叫埋單,佢會收返加一服務費!

上到餐廳,真係有結他手係現場彈奏,好有氣氛

野食來講都唔錯,
餐湯好creamy
主菜我點了輕量的三文魚扒,係咸左d, 味道唔錯!
朋友叫了牛扒,都係咸左d, 味道都唔錯
餐飲杯咖啡唔會好似水咁稀,還有成杯奶仔比你啦!
到我最鍾意的甜品
心太軟有點失望,蛋糕有d硬
Tiramisu反而唔錯
New York cheese cake都好好味
第一次食團購餐,原來都要叫埋單,佢會收返加一服務費!

2016-12-17
1 分鐘 (堂食)
慶祝紀念
生日