1K
2018-06-25 153 瀏覽
今日約了朋友去悅來坊食日式火鍋放題。身為牛魔王嘅我今次仲唔食過夠😁😁#牛之鍋 是一家日本料理+火鍋+即製甜品超過200款選擇,哎呀~咁多點食得晒呀~😂😂牛肉有兩種: 美國牛肉及極上牛肉都好好食,好有肉味及冇渣。特選豚肉好正,肉質好嫩滑一啲都唔覺肥😃😃海鮮,蔬菜同菇類選擇多,仲好乾淨同新鮮。飲品多都唔知點揀😥😥炸物係即叫即制,上抬時係好熱㗎,芝麻雞翼好食😉紫心香芋丸好香😆榴槤炸彈裡面d榴槤蓉好正😋😋刺身同壽司都多到食唔晒,唯有食幾款重點食品😊三文魚, 帶子,北寄貝,八爪魚都好新鮮同甜美。本order薄成本字典咁厚,我飽到連甜品都試唔到😣😣真心好食又抵食,服務態度好好,上菜效率又快,仲冇漏單問題,生日仲有折扣優惠,快d約埋班friend嚟食啦~另外~悅來坊位置在大窩口,荃灣,荃灣西站的正中央位置,食飽飽行去地鐵站都係5至8分鐘,商場樓下仲有港鐵平2數優惠,咁正唔係唔嚟試下嘛🤣🤣🤣
牛肉有兩種: 美國牛肉及極上牛肉都好好食,好有肉味及冇渣。
特選豚肉好正,肉質好嫩滑一啲都唔覺肥😃😃
海鮮,蔬菜同菇類選擇多,仲好乾淨同新鮮。
刺身壽司都多到食唔晒,唯有食幾款重點食品😊三文魚, 帶子,北寄貝,八爪魚都好新鮮同甜美。
本order薄成本字典咁厚,我飽到連甜品都試唔到😣😣