2018-03-15
同朋友約咗去兆萬 食嘢當然唔少得 好多放題嘅 選擇 今次揀一間同事介紹嘅放題~首先前菜當然唔少得刺身喇 佢有大蝦 甜蝦泰式蝦 當然唔少得主角三文魚 好多種嘢食 兩個人叫小小種類多~享受啊,因為全部都好新鮮,絕對用靚料,聞+食都鮮味(以前有不愉快經驗( •̥́ ˍ •̀ू )) 所以 呢個價錢呢個質素嚟講算不錯🤗當然唔少得試下放題嘅創作壽司啦 有黑松露三文魚壽司 黑松露帆立貝 全部都好少可食到 而且唔會好難識 黑松露 個味道係中等以上~仲有火炙三文魚 日本大蟹棒 全部都係大大舊 細細飯, 食得多都唔會濟, 達到放題嘅精髓 哈哈(ฅ´ω`ฅ) 一口花之戀都不錯~仲有細個成日食嘅冷麵,呢度整得有誠意,個麵又夠凍 但唔會好硬,口感係爽既配埋醬汁同沙律,超開胃~驚喜小食有羊架同牛骨仔好野味岩岩燒好😍唔會咬唔開,兩樣都好好味喔!清酒煮蜆唯一改進是份量可以多點, 粒粒都冇咩沙,可一食再食😋飲品選擇都多, 大部分都係韓國飲品,都幾岩我, 一般嘅汽水當然都有啦, 想唔飲前甜嘢又有 烏龍茶選擇😎最後到甜品時間,有北海道3.6牛乳布甸,好滑好滑 同好滑。。好full奶味又不甜~岩我, 除此之外仲有木糠布甸同小泡芙,
有羊架同牛骨仔好野味岩岩燒好😍唔會咬唔開,兩樣都好好味喔!
最後到甜品時間,有北海道3.6牛乳布甸,好滑好滑 同好滑。。好full奶味又不甜~岩我, 除此之外仲有木糠布甸同小泡芙,記得要食~
上食物速度快,亦都無漏單,周不時有員工收碟收單,不錯!