✨🍍菠蘿炸雞刈包 $46即叫即整!刈包軟熟帶點甜味。🐥炸雞炸得十分香脆,肉質嫩滑。菠蘿香甜多汁,配合🧄蒜味羽衣甘藍🥬令到整個配搭更健康味道更平衡。秘制辣醬令整體更加惹味🌟令味道昇華🫶🏼✨🍵小山園抹茶cream cheese 壓餅 $35一拎上手熱辣辣,餅皮煙韌又帶點軟糯🌟中間滿滿嘅流心🍵抹茶cream cheese, 抹茶味十分濃郁。另外因為有cream cheese作為材料 ,所以一個人食會有啲濟,建議happy share😚 抹茶控必點!!!✨🍡炸白玉 $24有黃豆粉和黑芝麻選擇,亦可以揀mix。建議揀mix,每款各三粒。因為兩款都好食,好難作出選擇🫣黑芝麻香十分濃,黃豆粉則帶微微甜味。白玉入面軟糯,表面炸得香脆,一啖咬落去有兩種唔同嘅口感,個人十分喜歡💕環境:4/5小店感覺乾淨企理,亦有好多打卡位,裝修別具心思。當日太陽較猛烈,排隊都要做足一啲準備,帶定枝水/可以喺附近買定凍飲較好。當日12:30到,大約要排45分鐘。服務:4/5店員有禮。只收現金。食物:4.5/5所有食物都係水準之上🌟 真正做到每一款都係招牌菜😳 如果唔係離屋企太遠應該會成日幫襯🫣 性價比高🥰
✨🍍菠蘿炸雞刈包 $46

✨🍵小山園抹茶cream cheese 壓餅 $35

✨🍡炸白玉 $24

環境:4/5

服務:4/5
店員有禮。只收現金。

食物:4.5/5