2019-05-09
今日又同男朋友食我地既每月放題❤️我地係前一日就book左2位,果然去到唔洗跟walk-in條長隊,好快就有店員帶我地入去啦!🤤首先入到去就見到一排超級吸引既自助沙拉吧🥗有既唔只係普通既沙拉菜,仲有青口,蜆同雞尾酒蝦🍤其他食物仲有泰式豬手,薯條。坐低左之後我地就開始叫野啦!食放題就梗係唔少得刺身!呢度既刺身同壽司都好多選擇。除左大路既三文魚,帶子,甜蝦之外,呢度仲油甘魚,赤貝,大赤蝦同超級肥美既劍魚腩食!簡直係包羅萬有。食刺身最怕就係魚生腥,但係呢度既魚生鮮味十足,而且塊塊都好大塊,好有口感。值得一提係隻赤蝦,size超級大,仲要一d都唔腥,好鮮甜❤至於佢既構思款式都好多,有火炙,有芝士,仲有唔同嘅卷物。值得推介既有火炙胡麻左口魚壽司,佢隻左口魚大大塊,好juicy,食落好香好甜。至於其他嘅食物有好既favourite- 羊架❤️大大舊,唔會太肥,肉質實得泥材林地,燒得岩岩好。串燒同食物都好快到,完全唔會有走單既情況。一路食嘅時候如果係口學嘅話仲會有唔同嘅責任。佢哋有日本清酒同梅酒,全部都係任斟,出嚟飲酒都抵咗啦。至於甜品方面,超驚喜嘅係除咗普通嘅朱古力蛋糕同埋慕絲蛋糕之外仲有炮谷同埋自己
坐低左之後我地就開始叫野啦!
至於甜品方面,超驚喜嘅係除咗普通嘅朱古力蛋糕同埋慕絲蛋糕之外仲有炮谷同埋自己整嘅棉花糖。真係好有新意啊。
最後左冰櫃裏邊嘅甜品之外,每個人都有一杯hagendiaz or movenpick 雪糕。用一杯貴價雪糕畫上完美句號。