2018-05-05 127 瀏覽
早前已經知道有一間相似嘅餐廳,估唔到香港都開咗,不過去到門口就發現其實呢間就係一間粉絲專門店。 因為佢同華納, 羅琳,係完全冇關係。不過一場嚟到冇理由唔試下嘅, 裏面嘅裝潢真係好哈利波波,最得人鍾意佢係有齊曬唔同嘅魔杖,連我最欣賞嘅佛地魔都有,真係估佢唔到。先點了呼呼,南瓜現即南瓜湯。 南瓜味十足,香滑可口。芽菜教授秘製沙律即牛油果蕃茄沙律, 份量十足 足足有成一個牛油果,如果知道咁大分, 下次可以叫少啲。卷卷蝦 即酥炸薯仔蝦, 香脆可口內裏蝦肉,打成膠狀口感煙韌, 十分彈牙 ,估唔到主題餐廳嘅食物都咁出色。港口匙為意式三文魚帶子意大利飯, 誠意之作, 三文魚成為三文魚抹,每一口都充滿三文魚嘅味道。飲品點了奶油啤酒, 外表睇落去真係好似啤酒,其實就係忌廉上面加 奶沫, 完全以假亂真。其實當上嚟食餐飯都唔錯,因為嘢食嘅質素都可以,價錢又唔係貴。

先點了呼呼,南瓜現即南瓜湯。 南瓜味十足,香滑可口。