2009-11-22
酥皮叉燒包 - 必食之選。即叫即整, 熱辣辣, 而且係菠蘿包皮, 好脆好正! 如果要食記得早d 落單, 因為個waiter 漏左我地單, 所以我地食哂所有野之後等左15mins! 馬拉糕 - 平身應該好好味, 但因為我地叫得太多野, waiter 將點心放左係馬拉糕上面焗住左, 我地食既時候d 馬拉糕已經唔鬆軟, 可惜 鮮蝦燒賣皇 - 不錯, 冇乜肥豬肉, 味道同出面差唔多 糯米雞 - 夠大件, 料唔算多, 味道一般 鳳爪 - 份量少, 味道一般, 鳳爪都幾細下 排骨- 同鳳爪一樣, 份量少, 味道一般 粉果+ 菠菜餃 - 皮薄, 料多, 好味過出面哥d 厚皮料少既好多 黃沙潤腸粉 - 幾特別, 出面好少食到。腸粉幾滑, 豬潤粒都唔差, 不過好似少左d。我地lunch time黎所以要等位, 等左一陣就有得食。我諗最食得過都係佢個叉燒包同d 餃類食品, 其他既同出去面茶樓差唔多。坐得都幾迫下, 出入都要小心d, 唔係會好易整到人。upload 認為最好味既3 樣, 其他都係普通野, 不過都比一般酒樓整得好味, 能夠保持到水準。
鮮蝦燒賣皇 - 不錯, 冇乜肥豬肉, 味道同出面差唔多
糯米雞 - 夠大件, 料唔算多, 味道一般
鳳爪 - 份量少, 味道一般, 鳳爪都幾細下
排骨- 同鳳爪一樣, 份量少, 味道一般
我地lunch time黎所以要等位, 等左一陣就有得食。
坐得都幾迫下, 出入都要小心d, 唔係會好易整到人。