2015-09-14 402 瀏覽
早排喺FB見到有人食過呢個超誇張嘅半個哈蜜瓜加雪糕早排行過HARBOUR CITY, 原來喺嗰度有得食, 即刻入去!見到MENU, 成$220一個, 有少少貴, 不過有成半個日本哈蜜瓜, 再加雪糕, 賣相認真一流入去比錢, 等咗10分鐘, 就有得食喇.首先, 蜜瓜認真清甜.最正係當你每SCOOP一啖, 你就會見到D汁滴出嚟呢個EXPERIENCE真係一流再加上特濃牛奶軟雪糕, 簡直係絕配個軟雪糕好滑溜, 同埋個牛奶味比3.6牛乳更香濃, 好RICH!!!!!雖然係貴咗少少, 不過最值係試呢個!有平少少嘅選擇, 就係呢D新地杯抵食好多, 幾十蚊有交易不過我食過原個蜜瓜上, 所以食新地杯就當然覺得無咁好啦朋友叫咗個綠茶雪糕不過我自己就唔係綠茶控, 所以就無咩特別COMMENT朋友鍾意食綠茶就話堅正不過美中不足嘅係第一, 舖頭比較細, 唔易搵位多人蕏時候連等都要企出舖頭出面第二, 我一個月內去咗3次STAFF嘅態度好參次我見過有STAFF係會寸小朋友同埋態度惡劣會喝D客但係亦有STAFF係超有禮, 睇你好唔好彩啦~~
早排喺FB見到有人食過呢個超誇張嘅半個哈蜜瓜加雪糕
最正係當你每SCOOP一啖, 你就會見到D汁滴出嚟
呢個EXPERIENCE真係一流
再加上特濃牛奶軟雪糕, 簡直係絕配
雖然係貴咗少少, 不過最值係試呢個!

有平少少嘅選擇, 就係呢D新地杯
抵食好多, 幾十蚊有交易
不過我食過原個蜜瓜上, 所以食新地杯就當然覺得無咁好啦

朋友叫咗個綠茶雪糕
不過我自己就唔係綠茶控, 所以就無咩特別COMMENT
朋友鍾意食綠茶就話堅正

不過美中不足嘅係
第一, 舖頭比較細, 唔易搵位
多人蕏時候連等都要企出舖頭出面
第二, 我一個月內去咗3次
STAFF嘅態度好參次
我見過有STAFF係會寸小朋友同埋態度惡劣會喝D客
但係亦有STAFF係超有禮, 睇你好唔好彩啦~~
10 分鐘 (堂食)