2016-05-27
今日約左fd係大埔,諗住試下so thai so good,我同其中一個fd入去過陣係5點9,因為另外一個fd話佢要遲到一個鐘,所以入座之後我地餐牌就睇左半個鐘,因為無乜人,所以服務員都無催我地,果度環境幾好,岩曬朋友聚會傾計,又可以坐得耐d。我地因為唔肚餓,所以只叫左一個很出名既豬手炒飯,菜包肉碎,青咖哩雜菜很快上黎,於是我同fd唔諗住等遲到果個fd,開始試下,三個餸份量都唔多青咖哩雜菜,餐牌上有三個花花,應該係餐廳推介,味道唔錯,小小辣,咖哩味都幾香濃,不過醬太多,菜好少囉生菜包碎肉:幾好味既,酸酸地,加小小辣醬,夾生菜一齊食好爽口豬手炒飯:話係尼度招牌,真係估唔到,實在太一般。豬手得三舊,硬硬地,唔好食,炒飯雖然唔少,但係好油,又冇乜其他野,只有白飯,所以真係好失望食得差唔多時,fd黎左,又叫左蘋果乳酪,36蚊,雖然好味,但一試就知係落左蘋果味香料,尼個乳酪同天然既蘋果無乜關係總體:雖然岩傾計,但食物質素麻麻,價錢又貴,人均75,叫左蘋果乳酪既fd仲要比108,真係唔抵wor
豬手炒飯
菜包碎肉