好耐冇食日本放題,所以今晚就約男朋友去食放題放縱自己一下。有餐前小食提供給食客享用(中華沙律、泰式鳳爪、辣味螺肉、咖哩魚蛋……),鳳爪螺肉非常爽口入味,十分開胃。有各式各樣飲品給食客放題,適合不同喜好嘅食客。一開始我們點了個刺身拼盤,刺身新鮮鮮甜,蝦刺身爽口彈牙好有蝦味,三文魚腩十分肥美入口滲出魚香味,鮑片同樣鮮甜。我非常欣賞火灸左口魚壽司,經火燒過嘅左口魚,魚油滲出包圍整件壽司,令整件壽司都充滿魚油嘅香味,令人垂涎三尺。燒牛舌極之爽口,牛肉味甚濃。燒羊架更加出色,燒羊架嘅時間剛剛好,所以羊架十分嫩滑,而且羊肉並沒有羶味,適合怕羶味的朋友。海鮮粥材料十足,蝦和蜆肉都十分新鮮令粥具有鮮味,而栗米和雜菜粒則令粥具有甜味。粥底好綿,令人食指大動。最後還有自助甜品供應,有雪糕、雪條、雪米滋、乳酪和各式甜品、且是一口size,正!每樣都可以淺嚐一下。
好耐冇食日本放題,所以今晚就約男朋友去食放題放縱自己一下。

有各式各樣飲品給食客放題,適合不同喜好嘅食客。