2017-03-26 667 瀏覽
要食放題就要食最好既,殿價錢雖然唔算經濟,不過有海膽又有拖羅食,食多啲都可以回本了。今晚人唔算多,好快可以入座。座位算係闊落,唔會左手頂住右手。太口渴所以交俾朋友點野食,我自己就出去拎野飲。放野飲既雪櫃好大,款式好多,特別係韓式既飲品。旁邊重有咖啡機同茶包拎,好適合老人家。另一張枱上面重有紅酒,清酒同埋一啲整熱左既紙包同罐裝飲品未免太細心啦吧。刺身好新鮮,種類又多,拖羅重入口即溶,好少根。除左拖羅貝類刺身係我另一推介手卷每次可以拎2件,海膽份量超多,味道又鮮甜,忍唔住食左4個不過飯既份量就多左少少。芝士玉子燒好新潮蛋唔算好滑,不過好甜,加埋芝士直頭係一流既配搭,芝士控必食。炸物上到枱重係脆既,炸蠔細細隻,無臭味,不過炸粉厚左少少。炸年糕好好味,熱辣辣唔會太漏重有甜甜既感覺。芝麻雞翼外脆肉滑,要食多幾隻!焗帶子肉質岩岩好,唔會太鞋。加埋佢個汁同伴料感覺好豐富蟹粥一鍋唔會太大,4個人可以每人一碗,有2件蟹加少少粟米。煮得好綿同鮮甜,如果唔係驚太飽真係想再食。呢道甜品種類好多,雪糕牌子都有幾隻有Haagen days,milk top 重有好貴既m牌呢!最驚喜既竟然有新出既接骨木花雪糕另外呢

未免太細心啦吧。
不過飯既份量就多左少少。
芝士玉子燒好新潮
炸物上到枱重係脆既,炸蠔細細隻,無臭味,不過炸粉厚左少少。

炸年糕好好味,熱辣辣唔會太漏重有甜甜既感覺。

芝麻雞翼外脆肉滑,要食多幾隻!
焗帶子肉質岩岩好,唔會太鞋。加埋佢個汁同伴料感覺好豐富
呢道甜品種類好多,雪糕牌子都有幾隻

最驚喜既竟然有新出既接骨木花雪糕

另外呢道服務態度好好,侍應收紙速度快,上菜速度都好快,重無漏單情況
值得一讚。