2018-04-22 264 瀏覽
今次係我第一次嚟幫襯小欖燒烤樂園 假日成人收費140一位 冇限時間任燒任食 仲會提供餐具 每人一支水及一罐飲品完全可以喺呢度消磨一整天嘅時間 好適合一家大細 因為呢度嘅設施非常齊備 小朋友可以玩充氣瀡滑梯 夾公仔 踩單車 玩樂設施多不勝數而大人可以打下麻雀 定下飛鏢入口嘅盡頭可以通往沙灘 玩泥沙 游水不成問題 風景非常好最開心嘅係可以帶狗狗一齊嚟 平時好多地方都唔可以比狗狗入 呢度真係可以滿足我呢種狗奴才大人小朋友連同寵物一齊放電開爐費40元 而且包兩包燒烤炭 唔使自己旭手 非常好肚餓嘅可以去食物部拎嘢食 呢度嘅指示非常清晰 而且職員快手快腳 輪候零食物嘅時間並不長食物質素非常好 有多種口味及款式提供選擇本人非常欣賞魷魚 豬頸肉 雞扒 牛仔粒仲有多種蔬菜選擇 達致均衡飲食冇難度另外仲有提供麵包 粟米等但係如果想要金菇 或者番薯 就需要另外收費囉好欣賞呢度嘅食物款式 十隻手指都數唔曬 全日任食 保證捧腹而回另外我哋都買咗啲外來食物 餐廳係歡迎的但係飲品盡量就唔好帶嚟啦 這裏有提供價錢亦都合理燒嘢食最啱就係飲冰凍嘅可樂 非常滿足的一天 累透了

小朋友可以玩充氣瀡滑梯 夾公仔 踩單車 玩樂設施多不勝數

而大人可以打下麻雀 定下飛鏢