2018-11-25 615 瀏覽
有時一個人都會黎米線陣食野,因為中意佢既湯底夠特別。不過,最近呢一兩次食,已經覺到比以前遜色左,無以前咁有誠意了。樂富呢一間都算乾淨企理,仲有吧枱。我叫左碗大汗豬扒擔擔湯米線。 $44先講碗米線🍜,米線既質地ok,唔會太淋又唔會太硬,但會擔擔麵湯相對地較淡,擔擔既香味都有,不過就以前咁濃,但有榨菜同莞茜蔥搭夠返個味道。大汗豬扒,真心失望😞,唔係新鮮炸起,黎到已經凍哂,之前食過幾次都熱辣辣同脆卜卜的。而今次食,粉漿厚,同埋面頭已經淋哂,一d都唔脆。唯獨青瓜豆漿仍然能夠保存佢既風味,青瓜味香,而且飲既時候有青瓜渣。不過就建議大家走飲筒,因為飲筒轉左紙飲筒,飲既時候飲筒淋淋地,質地有d怪,所以,都係環保♻️,支持無飲管日

樂富呢一間都算乾淨企理,仲有吧枱。

我叫左碗大汗豬扒擔擔湯米線。 $44