2011-06-24 9 瀏覽
Lunch set 有拉面, 前菜, 沙律, 4件壽司, 好似好豐富, 但質素唔ok, 有甜品,可以揀野飲或雪糕. 最後揀左雪糕, 但竟然最好味係紅豆雪糕 (雀巢).不過佢地 d service 唔ok, 我問佢雪糕有乜野味, 佢話紅豆同埋呍呢拿, 咁我揀紅豆雪糕, 點知最尾佢比左呍呢拿味比我喎, 因我唔食呍呢拿, 咁我要番飲品啦, 點知佢又去左換番紅豆比我囉. 仲要超奇怪呀, d wasabi 好嘔心, 一打開我以為變左, 好水啫喱狀, 我叫個waiter換啦, 佢話係咁, 特登加左啫喱落去啦, 有相俾大家睇, 跟住我話可唔可以要正常wasabi, 佢比左d 外賣wasabi我囉.

2011-06-22