2017-02-01
農曆新年之前,同女朋友食反個放題先^^同事介紹呢間係觀塘亞太中心既大滿喜,一於今日試下。入到店內,環境幾靚,坐既都幾舒服太肚餓.一坐低即Order野食, 唔夠五分鍾野食就到啦。刺身:刺身係夠新鮮嘅,三文魚夠味,北寄貝,劍魚等等都好新鮮,色澤鮮艷。但值得一提嘅係呢度嘅象拔蚌好鮮甜,必試!!好可惜嘅係,呢度嘅刺身選擇唔夠多,但係整體而言係好食嘅。扇貝,雖然呢個扇貝油份比較多, 但芝士味好重, 加上沙律醬再烤焗, 面層芝士更為香口...芝士混上青椒碎, 滿足豐富既口感....芝麻雞翼,我真心鍾意食,炸得非常香脆, 表面有芝麻更加香口....炸過後, 雞翼依然keep到juicy...不錯!!海膽手卷真係好正,睇圖就見到海膽份量比得好足入面都塞滿左海膽架、無呃人串燒中我就order左 雞軟骨, 水準還可以~冷盤,汽水,熱飲,甜品,雪糕, 更有少量炸物都係自助形式係出面拎, 等緊order既時候可以出去拎野食,食住等...總括呢度既放題價錢一般比出面既價錢低少少, 食物款式大致上都齊, 質素亦都有咁上下水準, 值得一試!!!
同事介紹呢間係觀塘亞太中心既大滿喜,
一於今日試下。
入到店內,環境幾靚,坐既都幾舒服
太肚餓.一坐低即Order野食, 唔夠五分鍾野食就到啦。