一向對放題感覺一般~~不過家姐生日話想去,就捨命陪君子啦(8:00pm後食野會勁肥)!!幸好一早已訂好台,所以等左5分鐘左右就可以入座。雖然我地只得4個人,不過竟安排我們坐6個人的大圓台梳化位,真是太好,太舒服呢!!!一坐低就係咁剔野食,款式都好多,刺生唔錯--甜蝦、纓花尤魚最好味,其他質數都ok~~特別欣賞佢對食物的色堅持,因為放刺生的盤永遠都是美美的。壽司一般--不過佢個火炙芝士牡丹蝦,很鮮甜。其他壽司不吃也罷。炸物唔掂--蝦,蠔,野菜天婦羅--是硬不是脆,是粉不是肉。應該多次翻炸才出到這效果呢~~鍋物有正野--辣酒煮螺,辣酒煮蜆夠辣,仲要連火爐上,有誠意!!清酒就不好食,叫辣酒吧!!燒物都唔錯--雞軟骨,鯖魚,三文魚頭。焗物--芝士大蝦,芝士帆立貝都不錯。仲有特大玻璃蝦送,雖然只係個頭大~~甜品款式多,雪糕都有四款,d芝麻雪糕就的很芝麻呢。仲有夾餅玩。都算唔錯啦~其實仲有好多好多野食,不過記憶有限只可以記到比較好和比較差個幾樣~~服務都唔錯,收碟都幾快。係加水次次都要叫。不過都正常既,人地都提供免費汽水,仲飲咩水呢!!!

2011-01-28
5 分鐘 (堂食)
慶祝紀念
生日