2021-05-26 67 瀏覽
波特酒釀葡萄.法式鵝肝凍不是一片片鵝肝,而是creamy濃郁嘅鵝肝,食落好香好滑!配合葡萄,簡直絕配!環境清靜又乾淨,座位舒適,裝修很有風格,播住經典英文曲,浪漫寫意是日餐湯:紅菜頭忌廉湯配蒜蓉麵包蒜蓉麵包又薄又脆青青嘅紅菜頭配忌廉,好味Pink Lady 賣相滿分!一個波波係杯上,十分吸睛!飲前要整爆佢,或者自己爆😆冇酒精Mocktail, 清清甜甜,讚!Blue Angel 酸酸甜甜,清新青檸味,淡淡的薄荷香,好醒胃!慢煮西班牙黑毛豬安.焦糖蘋果慢煮嘅黑毛豬非常軟,但同時亦有咬口!感覺有少少辣辣地,再配青蘋果醬,非常惹味!伴碟嘅有燒茄子夾住青瓜,感覺清新!仲有切成一片片既焦糖蘋果,好味!墊係黑毛豬底下有香香嘅薯蓉,索晒黑毛豬嘅汁。呢個好值得試既一道菜色!海膽扁意粉海膽非常有鮮味!扁意粉軟硬適中,配洋蔥芝士忌廉,意粉入面仲有海膽,非常特別嘅一道菜式!鮮果。蛋糕。雪糕香濃朱古力雪糕,入面仲有朱古力粒。超級好味又鬆軟既咖啡味馬卡龍,另外一粒係榛子馬卡龍水果有香甜嘅芒果粒,仲有好甜既紅桑子,好軟熟嘅香橙蛋糕
波特酒釀葡萄.法式鵝肝凍

是日餐湯:紅菜頭忌廉湯配蒜蓉麵包

蒜蓉麵包又薄又脆
青青嘅紅菜頭配忌廉,好味

慢煮西班牙黑毛豬安.焦糖蘋果

海膽扁意粉

鮮果。蛋糕。雪糕
香濃朱古力雪糕,入面仲有朱古力粒。

超級好味又鬆軟既咖啡味馬卡龍,另外一粒係榛子馬卡龍

水果有香甜嘅芒果粒,仲有好甜既紅桑子,好軟熟嘅香橙蛋糕
2021-05-26