2015-08-15 3946 瀏覽
今日一班同事食韓國燒肉,呢間位於尖沙咀嘅sura都係第一次食,入到去,book左枱都要等大概四個字,好full,個門面係幾令,但入到去裝修麻麻,一格一格咁,都方便傾計,吾會俾人嘈到,但吾係闊落,我地五個人迫迫地坐!五人嗌左個四人餐,要千六蚊,有石窩飯,有m6牛扒,有雞,帶子,人參雞湯,有炆牛,薄餅同四五碟多小前菜。抵吾抵就見人見志。但塊牛扒真係好好食!!燒得岩岩好,係有人幫我地燒嘅,幫我地切埋,但分五人食,每人食得兩舊仔,但真係好好食丫!帶子都好食,但燒得耐d,好大粒,如果刺身咁食就正啦!哈哈!石窩飯都好食,店員會問下食吾食得辣而幫我地加辣醬,另一提店員多是韓國人,要英文對答!炆牛我係覺得塊m6牛扒之後第二好食嘅,因為勁嫩勁林,但明明好大舊,都煲到咁,好正!整體嚟講,服務一般,只加過一次水,但杯好細,環境一般,食物質素就幾好,但略貴,試過就算,覺得吾洗咁貴。
帶子都好食,但燒得耐d,好大粒,如果刺身咁食就正啦!哈哈!
20 分鐘 (堂食)