2009-02-04 12 瀏覽
今日同朋友慶祝生日,屯門已經食到唔知食咩好,見同壽星未去過意粉味,就揀左黎哩度食生日飯!2個人叫左個A餐:-龍蝦湯其中一個加左酥皮,龍蝦湯好多蝦肉,又唔太稀唔又結,剛剛好,不過唔知係個碗淺,定係太好味,好快就飲哂~好味過pizza hut既忌廉湯同埋delifrance既龍蝦湯,起碼飲完唔會即刻覺得好頸渴~蒜容多士額外加錢叫既,因為食過記得好食過pizza hut既蒜容包,pizza hut既蒜容包愈黎愈貴,又愈黎愈無以前咁好食lu~但唔係係咪加錢叫既同正價order既唔同,今次好似爭少少,唔係太夠味~龍蝦帶子天使面都幾多料,個汁又剛剛好,唔會太多唔會太少,一D"漏"既感覺都無,不過唔知點解唔夠熱,好快就凍左~軟殼蟹帶子pizza哩個就爭D,又話千島醬都食唔出有,不過勁軟殼蟹唔算細隻,炸得幾好味,D帶子又多,中上啦~總括黎講都哩餐都幾滿意,唔怪得意粉屋咁貴散叫,一個天使面都要百3蚊,專艿真係好食D~貴D都值既~

2個人叫左個A餐:-

龍蝦湯