餐廳: 重慶二姐火鍋
資訊:

2018-07-03 2726 瀏覽
喺香港極少食麻辣火鍋,多數都係內地食,因為價錢比較便宜。今日喺附近諗住食嘅餐廳無位!就見到呢間麻辣火鍋,就試一試。老闆娘係兩姊妹,所以餐廳名叫二姐?鴛鴦火鍋-小辣,如果同內地相比的確係冇咁香同辣。麻辣火鍋點少得香油呢我唔食牛嘅,但係同行朋友話唔錯。鵝腸都唔錯但價錢就貴啲同埋細碟黑松露墨魚滑唔錯唔錯鴨血-每次食麻辣火鍋都會叫嘅,但係呢度嘅就比較失望,鴨血冇味同埋硬身點總結係,下次應該唔會再嚟啦。因為價錢到好貴下,平均唔飽肚都一人$300幾所以有得簡,都會食其他火鍋算。
喺香港極少食麻辣火鍋,多數都係內地食,因為價錢比較便宜。

鴛鴦火鍋-小辣,如果同內地相比的確係冇咁香同辣。
麻辣火鍋點少得香油呢
我唔食牛嘅,但係同行朋友話唔錯。
鵝腸都唔錯
但價錢就貴啲同埋細碟
黑松露墨魚滑
唔錯唔錯

所以有得簡,都會食其他火鍋算。