第一次去尖沙咀呢間極尚大喜屋,係好多食評推介嘅-間曰本料理放題,今次因為有朋友生日,所以揀左去呢間,我其實見到D食評同推介,自己都有D期待,但真係估吾到同D食物貨素會咁差,首先我哋叫左小小刺身,份量不太多,因為朋友尚未到齊,想逐樣試,看邊種類好味才再order, 首先食三文魚,味道好一般,再試其他食评推介嘅馬刀魚,第一啖食落竟然係冇乜味,感覺係佢舖左係D冰面好耐,仲有D出水跟住食埋隻甜蝦,感覺吾到蝦嘅鮮甜味,質地係爛爛的,赤背同北寄背都係類同..., 跟住唸住可能熟食會好D,心唸咁多人排隊等位,亦咁多人推介,實會有亮点嘅跟叫左牛小排,首先我覺得牛小排味好咸,同本身D肉都好硬,講真要好有牙力先好叫,所以最後都放棄左吾食佢,跟住開始試燒縵魚,呢個係唯一可敢嘅,仲有避風塘炒蝦都可以,至少係覺得有獲氣,都有D水準但未到好吸引我,其他熟食都試過,但真係-般,如果以$ 300 呢個價,係吾值得嘅,因為呢間曰本放題就算預早book 都要仲要出面排隊,講食物質素係一般,服務生嘅態係全冇嘅,last order 時仲大力拍客人張枱,待應生求經理就高声呼叫,叫你交番張枱出黎,我哋叫左好耐嘅雪糕甜品剛送上,
,感覺係佢舖左係D冰面好耐,仲有D出水
跟住食埋隻甜蝦,感覺吾到蝦嘅鮮甜味,質地係爛爛的
,赤背同北寄背都係類同...
,仲有避
風塘炒蝦都可以,至少係覺得有獲氣,都有D水準
,待應生求經理就高
声呼叫,叫你交番張枱出黎,我哋叫左好耐嘅雪糕甜品剛送上,就叫我哋走,我朋友已經話食埋杯雪糕先走,但佢好大声講時間所限,伱哋都要交番張枱出黎,
,後來我哋唯有伶住杯雪糕邊食邊行
,真心講,吾會再去,亦吾建議朋友去