2011-11-14
當日同朋友睇完戲,我地由1:20pm開始等位,等左15min左右就可以入場喇~幾熱鬧,而我揀左1份漢堡扒lunch set $49配跟餐 沙律~ 唔算新鮮,但尚爽脆的~但沙律菜的顏色看來麻麻地...接著是鐵板漢堡扒 上菜,再加一1大碗珍珠米飯+麵豉湯+青瓜作前菜 ~ 漢堡扒果然幾大件,很厚~jusicy又多汁!!肉質幾腍,開胃喔!!仲有薯茸作伴碟呢!但係份lunch set職員又無比刀叉,匙,食用起來的確有d麻煩......是次用1張coupon係免費特飲,我地揀左芒果乳酸soda~ $19,真係幾好飲!!有3重的味道~又幾特別!!見到飲品中有橙黃色的色素粒粒狀,唔會太甜~不錯的!!為食的我們,除了order一份lunch set外,仲order左鮭魚野菜卷 $29好清淡~好多生菜呢!!每一件春卷附有車打芝士條~的確很「芝」味!!很鮮的3文魚味道!!再沾上少許甜醬醬,果然很好吃~呵呵另外我地點左1客甜品 朱古力溶岩蛋糕(伴雙球雪糕) $29剛剛好可以同朋友2人一齊share tim呀,實在太棒了!!! 附上朱古力醬tim呀~我地主菜食到7788果陣order,隔8min左右便上菜~雪
配跟餐 沙律~
接著是鐵板漢堡扒 上菜,