2020-09-14
依間餐廳正正係地鐵站出口隔離,地點便利易搵,同埋睇啲三文治都幾吸引,所以就嚟試下佢嘅lunch set會有一件三文治、一份小食配飲品,所以我哋一人就買咗一份set淨係睇賣相已經滿分,每件三文治都勁足料,小食我哋就叫咗自家手切薯條、凱撒沙律同埋北海道野菜薏米濃湯拉麵叉燒鐵板三文治 (Set $95)將日式嘅叉燒配埋拉麵做三文治嘅餡,非常之有新意,叉燒唔會太乾身,拉麵就切碎哂,但好有味道,再加埋隻溜心蛋同其他配料,不錯歐陸監獄鐵板三文治 (Set $93)用肉丸來做三文治真係未見過,再有通粉喺入邊,意外地好食,肉丸醃制得好,啲通心粉再加埋啲芝士撈埋一齊,正😄入邊仲有大量嘅生菜,所以唔會話好漏,可以中和返蝦兵蟹將三文治 (Set $101)依款本人最喜愛嘅,入邊夾住脆脆嘅軟殼蟹,再配埋龍蝦沙律,真係好正😍小食方面佢嘅薯條都好香脆,本身只係配一種醬料,除咗番茄醬之外,都忍唔住加左$7要多一個松露蛋黃醬,蕃茄醬酸酸甜甜,另外松露蛋黃醬真係有淡淡的松露味,配薯條一流另外佢嘅雜菜湯都超級足料,當食得太多肉嘅時候清清地再飲個雜菜湯係好好
拉麵叉燒鐵板三文治 (Set $95)
歐陸監獄鐵板三文治 (Set $93)
蝦兵蟹將三文治 (Set $101)